foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


neděle, 19 květen 2024 18:56

Atletický čtyřboj

Napsal(a)

V úterý 14. 5. se naši žáci zúčastnili atletického čtyřboje, který se konal ve Varnsdorfu. Na žáky čekal běh na 60 m, skok do výšky nebo dálky, hod míčkem nebo vrh koulí a závěrečný vytrvalostní běh. Všichni žáci dosáhli výborných výsledků. V kategorii mladších dívek naše družstvo zvítězilo a obdrželo zlaté medaile. V kategorii starších dívek jsme brali bronz a starší kluci získali stříbrné medaile. Absolutními vítězi ve svých kategoriích byli Jan Sobíšek, Eliška Vlčková a Franceska Adamsonová.

pátek, 17 květen 2024 10:31

Jídelníček 20. 5. - 31. 5. 2024

Napsal(a)

Tak by se dalo popsat 3. místo chlapců v krajském florbalovém finále 6. - 9. tříd. Na turnaji jsme byli suverénně nejmladším týmem, z 10 nominovaných byli jen 2 deváťáci, nechyběla řada šestáků a sedmáků. Z 6 zápasů se ZŠ Tyrše podařilo vyhrát v normální hrací době jen ten první proti Kadani. Zbylé zápasy ve skupině jsme prohráli s Teplicemi a Ústím. Konečná 3. pozice nás poslala do čtvrtfinále proti druhým Lovosicím. Zápas jsme zvládli na nájezdy, i když jsme prohrávali 0:2. V semifinále jsme opět změřili síly s Teplicemi, které byly ovšem nad naše síly a celý turnaj nakonec vyhrály. Bronz jsme získali také na nájezdy, a tak se nám na krku rozhoupala bronzová medaile z kraje, což je vzhledem k sestavě a zraněním klíčových hráčů maximum. Finalisté Teplice a Meziboří byly jinde. Školu a klub reprezentoval Ledvinka, Kanich, Dzuba, Bartůšek, Kuchař, Huk, Bräuer / Nádvorník, Kotek, Libich.

Ing. Tomáš Štěpánek

Žáky prvního stupně čeká v červnu tzv. bláznivý týden, během kterého si vyzkouší školní den v pyžamu, kostýmu, oblečení opačného pohlaví, bez školní tašky a ve žluté barvě. Třída s největší účastí vyhraje odměnu!
Těšíme se, co děti vymyslí a jakými outfity nás překvapí :)

pátek, 03 květen 2024 17:58

Den Země na 1. stupni

Napsal(a)

Dne 25. 4. se ve škole uskutečnil projektový den k oslavě svátku naší planety Země.

Žáci ze 4. a 5. tříd se ujaly organizace zábavné a zároveň poučné stezky plné nejrůznějších úkolů, které plnily žáci 1. - 3. tříd.

Děti si vyzkoušely například jízdu na koloběžce, přenášení vody v kelímku, věšení prádla, třídění odpadu, sázení semínek letniček na školní zahradě a spoustu dalšího.

I přesto, že jsme kvůli nepřízni počasí byli nuceni na poslední chvíli stezku přesunout do vnitřních prostor školy, se akce velmi vydařila a děti, i my, dospělí, jsme si ji náramně užili.

Zmínění čtvrťáci a páťáci si za organizaci stanovišť a moc hezké jednání s mladšími spolužáky zaslouží velkou pochvalu! 

V neděli 28. dubna jsme navštívili v počtu 57 účastníků z naší školy prvoligové utkání Bohemka Pardubice v pražském Ďolíčku. Tentokrát nám vše vyšlo asi nejlépe, jak mohlo. Příjezd klubového autobusu s hráči, u kterého jsme byli, vítězství Bohemky, vítězný gól na branku, u které jsme seděli, fotky s Toníčkem Panenkou (samozřejmě i podpisy), fotky s hráči po zápase, prostě neskutečná zelenobílá krása!!!

pátek, 03 květen 2024 09:29

Jídelníček 6. 5. - 17. 5. 2024

Napsal(a)
pondělí, 29 duben 2024 20:01

Volejbalový turnaj

Napsal(a)

Okrskové kolo ve volejbalu mělo i tento rok naše zástupce. Chlapci z 9. tříd se zúčastnili turnaje v Děčíně na ZŠ Březová. Ze skupiny naše družstvo ve složení Honza Sobíšek, Saša Lažanský, Jonáš Horák, Kuba Drmla, Filip Kučera, Kryštof Kotek a Vojta Bok postoupilo z prvního místa, v semifinále však byli poraženi. Ve finálovém zápasu následně zvítězili a obsadili zasloužené 3. místo. Výkony všech chlapců na turnaji byly velmi vyrovnané a atmosféra přátelská. Klukům děkujeme za reprezentaci.

ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace